Menyegző Műhely

Menyegző Műhely

Menyegző trendek

2024. május 06. - Menyegző Műhely

Új trendek

A számunkra legszebb, igazán unikális trendeket szeretnénk megosztani veletek. Olyanokat, amelyekre Itáliában találtunk példákat. Miért éppen itteni jó ötleteket osztunk meg? Mert az angol nyelvterület divatja kéretlenül is hamarabb beszivárog, pl. egy-egy tévésorozat kapcsán, az adott film stílusához igazított trenddel, amit azok is követnek, akiknek valójában az adott küllem nem áll jól, nem tudják jól adaptálni, mert párként, egyénként, személyként merőben mások. A francia rusztikus/romantikus trendek igen közel állnak az olaszhoz, tehát legalább két legyet ütünk egycsapásra. Az igazi ok azonban, hogy a legkedvesebb, a legtöbb finomsággal rendelkező, az apró meglepetéseket kiválóan összegző trendekre itt találtunk példákat.

Az első, egy exkluzív, ugyanakkor igen intim stílus: meghitt esküvő költői kertek és történelmi szobák falai között. Igaz, ez még a múlt évről való ajánlat, de annyira-annyira kellemes és kifinomult, hogy szerintük ebben az évben itthon is nagy sikere lehet. A példát Vareséből, a Castello di Jeragoból hoztuk. Magyarországon is található bőven olyan helyszín, ahol egy ilyen mesés esküvő megvalósítható. Külön felhívjuk a figyelmet az igen frappáns, látványos, ugyanakkor költségkímélő, egyedi dekorációra (az összehajtott és függesztett újságpapírra és a mécsestartókra gondoltunk.

A témában még több fotót találsz a www.jerago.com oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://menyegzomuhely.blog.hu/api/trackback/id/tr1018397897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása